Groenhart

Over ons

Groenhart Cascobouw is een dochteronderneming van Groenhart Houtskeletbouw. In die hoedanigheid hanteren we dezelfde waarden. We hebben veel ervaring met zowel het voortraject als de praktijk en zijn open qua communicatie en het delen van kennis. Ook hechten we veel waarde aan milieu en gezondheid en zijn we realistisch en deskundig.

Onze klanten zijn vaak sterke regelaars of vaardige bouwers met een visie voor ogen. Een zelf gebouwd eigen huis is dan een betekenisvolle prestatie en een investering die best enige trots doet permitteren. Wij delen in deze trots om ons aandeel en zetten daarom al onze voltooide casco’s op onze website. Bij het realiseren van deze visie denken we graag in termen van samenwerking. Opdrachtgever en bouwer worden een team voor zo lang als de opdracht duurt, maar voor vragen en antwoorden blijven we altijd beschikbaar.

We doen altijd ons uiterste best om het vertrouwen van onze klanten waard te zijn, daar waar vertrouwen niet vanzelfsprekend is en helpen u graag met het realiseren van uw droom(huis) die de wereld net ietsje mooier maakt.